Evaluare

english-courses-evaluationEvaluare

Astfel încât să vă putem servi mai bine, rugăm ca toţi studenţii noi să ia testul nostru de evaluare pentru limba aleasă de dumneavoastră. Scopul testului este ca dumneavoastră să nu petreceţi timp studiind materiale pe care le cunoaşteţi deja şi, de asemenea, să nu fiţi plasaţi într-o clasă care este mai presus de nivelul de cunoştinţe pe care-l posedaţi.

Există mai multe modalităţi de a face testul. Testul poate fi trimis dumneavoastră prin fax, e-mail, susţinut on-line, sau puteţi veni la Centru şi să scrieţi testul în biroul nostru. După susţinerea testului, unul din angajaţii centrului nostru vă va lua un scurt interviu de 10 minute pentru a finaliza destinaţia dumneavoastră de plasare la nivelul potrivit.

Dacă doriţi un test de evaluare într-o altă limbă decât ceea ce vă oferim în prezent, vă rugăm să ne telefonaţi sau să ne contactaţi printr-un mesaj scris, astfel încât să putem face aranjamentele pentru administrarea testului.

La fel, puteţi să ne contactaţi scriindu-ne un mesaj iar noi vă vom da un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

Informații utile

ÎNSCRIERE

Aflați mai multe despre pașii care trebuie să-i urmați pentru a vă înscrie la cursurile oferite de centrul nostru de limbi.

Află mai multe

EVALUARE

Studenţilor noi le sugerăm să treacă un test de evaluare, care va determina nivelul de cunoaștere al limbii studiate.

Află mai multe

LISTA DE PREȚURI

Aflați care sunt prețurile pentru cursurile de studiere a limbii române, ruse, engleze, precum și a cursurilor TOEFL și IELTS.

Află mai multe