Engleza online

cursuri-engleza-onlineCursuri de limba engleză online

Alege cursurile online propuse de Centrul de Limbi Străine “Trinity”! Studierea unei limbi străine poate fi o călătorie plăcută şi interesantă, sau obositoare şi dificilă. Fiind alături de noi această călătorie poate deveni o experienţă unică, relaxantă şi eficientă.

Veţi primi sfaturi şi resurse, răbdare şi încurajare de la cei mai buni profesori, în această minunată călătorie. Fie că sunteţi la început sau aţi pornit deja pe această cale, alături de noi veţi descoperi noi metode de a folosi toate abilităţile: exprimare, ascultare, citire şi scriere.

Alegînd studierea limbii engleze online, nu mai este nevoie să vă deplasaţi spre o locaţie anume pentru întîlnirile cu profesorul; acestea se pot desfăşura deja diferit şi cu mai mare uşurinţă! In acest fel, puteţi învăţa de acasă, de la birou sau chiar din altă ţară, orice limbă străină. Nu contează unde vă aflaţi!

Cursurile noastre online se vor desfăşura prin SKYPE in fiecare zi. Dumneavoastră alegeţi ora şi intensitatea cursului, la fel şi domeniul pe care doriţi să-l studiaţi (general, business, juridic, medical, pentru copii, etc). Toate materialele vă vor fi trimise de către profesorii noştri, care vă vor asista online în descoperirea de noi orizonturi conversaţionale. Aceste întîlniri virtuale cu profesorii noştri se bazează pe dialog constant, ele fiind interactive şi pe înţelesul dumneavoastră.

Vă vom învăţa să faceţi conexiuni, să descoperiţi metode de a comunica fluent, alegînd întotdeauna calea ideală de a va exprima corect şi la subiect. Vom învăţa să ne exprimăm, să ascultăm, să răspundem şi să comunicăm cu cei din jur, în orice situaţie din viaţa reală.

Cursuri de limba engleză

Pregătire pentru testul TOEFL

Acest program vă va ajuta în atingerea unui scor înalt al examenului TOEFL şi vă va pregăti pentru viaţa academică la o universitate în străinătate. TOEFL (Test de limbă engleză ca limbă străină) este examenul cel mai cunoscut pentru aprecierea competenţei limbei engleze americane. Este necesar să obţineneţi un scor bun la examenul TOEFL pentru a fi admis la un colegiu sau universitate în străinătate.

Aflați mai multe detalii aici

Office 1920x600

Pregătire pentru testul IELTS

Sistemul internaţional de testare a limbii engleze (IELTS) este o calificare recunoscută la nivel internaţional şi a cerinţelor de întrare la universităţile din Marea Britanie, Irlanda, Australia şi Noua Zeelandă. Acesta este, de asemenea, utilizat pe scară largă de guverne ca un ghid de competenţă lingvistică atunci când eliberează vize de muncă şi este acceptat de către diverse organizaţii profesionale.

Aflați mai multe detalii aici

Office 1920x600

Engleza generală

Folosind metodologia noastră de predare, vă vom învăţa cum limba engleza este vorbită şi utilizată în viaţa reală, în situaţii de zi cu zi. Concentrându-vă pe cele patru abilităţi (citit, scris, vorbit şi ascultare), veţi exersa abilităţile de conversaţie îmbunătăţind aspectele legate de gramatică, vocabular, expresii şi pronunţie. Învăţaţi limba engleză de care aveţi nevoie pentru a realiza obiectivele dumneavoastră. Obţineţi lucrurile de care aveţi nevoie.

Aflați mai multe detalii aici

Office 1920x600

Engleza în conversaţii

Acest curs are ca scop îmbunătăţirea conversaţiei dumnevoastră şi a abilităţilor de vorbitor. El vă formează încrederea dumneavoastră prin oferirea de oportunităţi de a discuta, dezbate şi a schimba idei, prin activităţi de comunicare şi înaintare de sarcini. În timpul claselor vă veţi dezvolta abilităţile de comunicare orală într-o serie de domenii diferite, inclusiv viaţa de zi cu zi şi locul de muncă.

Aflați mai multe detalii aici

Office 1920x600

Engleza pentru afaceri

Cursul Engleza de afaceri este conceput pentru a vă ajuta să faceţi progrese maxime într-un timp scurt. Veţi avea posibilitatea de a studia într-o clasă mică de şase – opt studenţi. Acest curs este axat pe aptitudini profesionale ce stau la baza comunicării eficiente în domeniul afacerilor internaţionale. Veţi avea, de asemenea, ocazia de a întâlni şi alţi studenţi doriţi de a cunoaşte engleza de afaceri la cursul solicitat de dumneavoastră.

Aflați mai multe detalii aici

Office 1920x600

Engleza juridică

Cursurile de Engleză juridică se adresează persoanelor care lucrează în domeniul juridic şi care utilizează limba Engleză în profesia lor (avocaţi, jurişti, consultanţi, traducători, manageri implicaţi în negocierea de contracte şi tranzacţii internaţionale). Cursul constă din predarea de noţiuni de gramatică, vocabular şi compoziţie necesare pentru practica dreptului într-un context internaţional.

Aflați mai multe detalii aici

Office 1920x600

Engleza medicală

Acest curs are scopul de a oferi cursanţilor terminologia de Engleză Medicală necesară pentru dezvoltarea abilităţilor de comunicare cu medicii şi pacienţii vorbitori de engleză. Acest program special utilizează resurse medicale de specialitate, studii de caz de actualitate, rapoarte tematice şi jurnale. Aceste resurse vaste sunt disponibile gratuit pentru toţi cursanţii noştri, fără alte costuri.

Aflați mai multe detalii aici

Office 1920x600

Engleza pentru copii

Centrul de Limbi Străine “TRINITY” organizează cursuri de limbă engleză pentru copii şi tineri cu vîrste cuprinse între 5 şi 16 ani. Organizarea pe grupe se va face în funcţie de virstă şi de nivel.
Profesorii noştri ajută copilul Dvs să-și îmbunătățească cunoştinţele de limbă engleză acumulate în şcoală prin diferite activităţi interactive petrecute în sălile de lucru ale centrului nostru sau la domiciliu.

Aflați mai multe detalii aici

Office 1920x600

Engleza online

Alegînd studierea limbii engleze online, nu mai este nevoie să vă deplasaţi spre o locaţie anume pentru întîlnirile cu profesorul; acestea se pot desfăşura deja diferit şi cu mai mare uşurinţă! In acest fel, puteţi învăţa de acasă, de la birou sau chiar din altă ţară, orice limbă străină. Nu contează unde vă aflaţi! Cursurile noastre online se vor desfăşura prin Skype în fiecare zi.

Aflați mai multe detalii aici

Cursuri oferite de centrul nostru

LIMBA ENGLEZĂ

Învață limba engleză la toate nivelele, precum și pregătește-te pentru testele internaționale TOEFL și IELTS, alături de profesori înalt calificați.

Află mai multe

LIMBA ROMÂNĂ

Oferim cursuri de limba română pentru angajații diferitor companii străine, organizații non-guvernamentale și persoane fizice din afara ţării.

Află mai multe

LIMBA RUSĂ

Învață acum limba rusă alături de profesori cu experiență, și fii competitiv pe piața muncii atât la nivel local cât și la nivel internațional.

Află mai multe