Echipa noastră

english-teachers3Echipa noastră

Scopul cadrelor noastre didactice de la Centrul de Limbi Străine “Trinity” este de a vă ajuta să ajungeţi la potenţialul dumneavoastră deplin, ajutându-vă să învăţaţi cât mai mult posibil pe parcursul timpului petrecut cu noi. Profesorii noştri sunt la dispoziţia dumneavoastră pentru a vă ajuta prin petrecerea lecţiilor utile şi interesante predate într-un mod profesionist şi relaxat.

Profesorii de la Centrul de Limbi Străine “Trinity” sunt în mod special aleşi nu numai pentru abilităţile lor în predarea limbilor într-un mediu profesional, ci şi pentru capacitatea lor de a crea o experienţă de învăţare pozitivă şi plină de entuziasm. Profesorii nostri utilizeaza metodele cele mai actuale de predare combinată cu o metodă dinamică, care se ajustează la experienţa şi nevoile dumneavoastră.

Toate cadrele noastre didactice provin din medii diferite aducînd experienţele lor unice cu ei în clasă. În plus, toţi au absolvit facultăţi de limbi străine şi au o vastă experienţă în predarea limbilor străine. Majoritatea au efectuat studii aprofundate de masterat sau doctorat.

La Centrul de Limbi Străine “Trinity” punem un accent deosebit pe dezvoltarea şi capacitatea dumneavoastră de a vorbi şi înţelege limba aleasă.

Aşteptăm cu nerăbdare să vă întîlnim la Centrul de Limbi Străine “Trinity”.

Despre noi

CINE SUNTEM

Centrul de Limbi Străine „Trinity” a fost fondat în anul 2011 în Chişinău. Centrul este specializat în predarea cursurilor de limba engleză pentru diferite niveluri.

Află mai multe

CE FACEM

Oferim cursuri de limba engleză, rusă și română pentru companii, organizații non-guvernamentale și persoane fizice atît din ţară cît şi din afara ţării.

Află mai multe

ECHIPA NOASTRĂ

Profesorii noștri sunt aleşi atât pentru abilităţile lor de predare, cât şi pentru capacitatea lor de a crea o experienţă de învăţare pozitivă şi plină de entuziasm.

Află mai multe