Cine suntem

english-centerCine suntem

Fondat în 2011, Centrul de Limbi Străine „Trinity”, în Chişinău, are o mare reputaţie pentru a furniza o gamă largă de cursuri de calitate la limba engleză, profesori de specialitate şi servicii excelente pentru studenţi.

Cursurile noastre de predare sunt concepute pentru a oferi o instruire eficientă pentru studenţii care au nevoie de limba engleză pentru munca lor, de studiu sau de călătorie.

Centrul de Limbi Străine „Trinity” există pentru a oferi tuturor elevilor noştri cele mai bune metode de predare şi facilităţi de învăţare. Ne-am angajat să vă oferim cursuri excelente într-un mediu cald, prietenos şi profesionist, precum şi grija pentru fiecare aspect ales de dumneavoastră.

Noi înţelegem că toată lumea este unică, cu nevoi diferite şi obiective diferite. De la primul contact cu noi, vă vom oferi o atenţie individuală pentru a vă ajuta să vă atingeţi obiectivele.
Aşteptăm cu nerăbdare să vă întâmpinăm la TLC şi la Chişinău.

Fapte cheie:

  • Un mediu prietenos, atent şi sigur de învăţare
  • Gamă largă de cursuri de limbă engleză pentru adulţi
  • Cadre didactice cu experienţă şi profesionalizm
  • Locul de amplasare – în centrul oraşului

Despre noi

CINE SUNTEM

Centrul de Limbi Străine „Trinity” a fost fondat în anul 2011 în Chişinău. Centrul este specializat în predarea cursurilor de limba engleză pentru diferite niveluri.

Află mai multe

CE FACEM

Oferim cursuri de limba engleză, rusă și română pentru companii, organizații non-guvernamentale și persoane fizice atît din ţară cît şi din afara ţării.

Află mai multe

ECHIPA NOASTRĂ

Profesorii noștri sunt aleşi atât pentru abilităţile lor de predare, cât şi pentru capacitatea lor de a crea o experienţă de învăţare pozitivă şi plină de entuziasm.

Află mai multe