Pregătire pentru IELTS

cursuri-ieltsCursuri de pregătire pentru testul IELTS

Sistemul internaţional de testare a limbii engleze (IELTS) este o calificare recunoscută la nivel internaţional şi a cerinţelor de întrare la universităţile din Marea Britanie, Irlanda, Australia şi Noua Zeelandă. Acesta este, de asemenea, utilizat pe scară largă de guverne ca un ghid de competenţă lingvistică atunci când eliberează vize de muncă şi este acceptat de către diverse organizaţii profesionale.

De ce IELTS?

  • IELTS este o calificare care arată excelent în CV-ul dumneavoastră.
  • Clasele sunt mai mici
  • Practica si pregătirea de examenul IELTS
  • Calificarea examenului IELTS recunoscut la nivel internaţional
  • Devii instruit cu formatul examenului IELTS
  • Îmbunătăţirea tehnicii dumneavoastră de examen
  • Lucrări practice şi întrebări stil examen
  • A primi feedback constructiv pentru a creşte şansele de succes
  • Un studiu suplimentar de IELTS folosind materiale, teste practice, şi cărţi.

Predare

Profesorii Centrului de Limbi „Trinity” sunt experţi cu experienţă în pregătirea de examenul IELTS, astfel ajutîndu-i pe stdenţi să înţeleagă ceea ce este necesar de a cunoaşte pentru a obţine un scor înalt la examen. Veţi fi antrenaţi după tehnici speciale si veti primi sistematic sarcini de lucru pentru acasă. Veţi avea, de asemenea, posibilitatea de a practica examenul IELTS.

Studiere

Dacă nivelul dumneavoastră de cunoaştere a limbii engleze este mai jos de intermediar, vă recomandăm să frecventaţi un curs de engleză generală pentru îmbunătăţirea ei. Noi ajutăm clienţii nostri să atingă un scor înalt pentru acest tip de examen.

Structura cursului

Acest curs special de pregătire pentru examenul IELTS a fost proiectat de către examinatori ai acestui domeniu (IELTS). Pe parcursul lecţiilor veţi invăţa tehnici şi sfaturi cu privire la modul de a aborda fiecare secţiune, revizuind materia în clasă, apoi primind sarcini suplimentare ca teme pentru acasă.
Profesorii folosesc, de asemenea, multe materiale şi resurse utile în clasă pentru a adăuga la experienţa de învăţare.

Profesorii stabilesc în mod regulat temele pentru acasă la acest curs. Elevii sunt de aşteptat pentru a finaliza toate temele pentru acasă pentru a maximaliza şansele de succes la examen. Examenele IELTS sunt o provocare şi studenţii trebuie să fie pregătiţi pentru a petrece mult timp individual asupra acestui studiu, în cazul în care doresc să atingă un scor înalt pentru IELTS.

Pentru cine este acest curs?

Studenţii care nu au engleza ca prima limbă şi doresc să studieze la o universitate în limba engleză, de obicei, au nevoie de a atinge un scor IELTS înainte de a fi acceptaţi la curs. Aceste examene sunt recunoscute la nivel internaţional de către angajatori, universităţi şi guverne. Mai mult de 3800 de guverne, universităţi şi organizaţii profesionale din mai mult de 120 de ţări acceptă testul IELTS ca un certificat valabil al limbii engleze. Cursurile sunt special concepute pentru a vă pregăti pentru examene, astfel focusăm toată atenţia pe înţelegere, citire, vorbire, ascultare, ortografie şi scriere. Veţi primi toate sfaturile şi tehnicile necesare şi veţi studia toate subiectele de care aveţi nevoie pentru a susţine cu succes examenele.

Puteţi începe aceste cursuri cunoscînd nivelul Intermediar sau avansat de limbă engleză.

Vă recomandăm să frecventaţi un curs de pregătire pentru examenul IELTS cel puţin pentru o perioadă de 6 săptămîni, dacă sunteţi cu adevărat cointeresaţi în susţinerea acestuia cu succes. 

Cursuri de limba engleză

Pregătire pentru testul TOEFL

Acest program vă va ajuta în atingerea unui scor înalt al examenului TOEFL şi vă va pregăti pentru viaţa academică la o universitate în străinătate. TOEFL (Test de limbă engleză ca limbă străină) este examenul cel mai cunoscut pentru aprecierea competenţei limbei engleze americane. Este necesar să obţineneţi un scor bun la examenul TOEFL pentru a fi admis la un colegiu sau universitate în străinătate.

Aflați mai multe detalii aici

Office 1920x600

Pregătire pentru testul IELTS

Sistemul internaţional de testare a limbii engleze (IELTS) este o calificare recunoscută la nivel internaţional şi a cerinţelor de întrare la universităţile din Marea Britanie, Irlanda, Australia şi Noua Zeelandă. Acesta este, de asemenea, utilizat pe scară largă de guverne ca un ghid de competenţă lingvistică atunci când eliberează vize de muncă şi este acceptat de către diverse organizaţii profesionale.

Aflați mai multe detalii aici

Office 1920x600

Engleza generală

Folosind metodologia noastră de predare, vă vom învăţa cum limba engleza este vorbită şi utilizată în viaţa reală, în situaţii de zi cu zi. Concentrându-vă pe cele patru abilităţi (citit, scris, vorbit şi ascultare), veţi exersa abilităţile de conversaţie îmbunătăţind aspectele legate de gramatică, vocabular, expresii şi pronunţie. Învăţaţi limba engleză de care aveţi nevoie pentru a realiza obiectivele dumneavoastră. Obţineţi lucrurile de care aveţi nevoie.

Aflați mai multe detalii aici

Office 1920x600

Engleza în conversaţii

Acest curs are ca scop îmbunătăţirea conversaţiei dumnevoastră şi a abilităţilor de vorbitor. El vă formează încrederea dumneavoastră prin oferirea de oportunităţi de a discuta, dezbate şi a schimba idei, prin activităţi de comunicare şi înaintare de sarcini. În timpul claselor vă veţi dezvolta abilităţile de comunicare orală într-o serie de domenii diferite, inclusiv viaţa de zi cu zi şi locul de muncă.

Aflați mai multe detalii aici

Office 1920x600

Engleza pentru afaceri

Cursul Engleza de afaceri este conceput pentru a vă ajuta să faceţi progrese maxime într-un timp scurt. Veţi avea posibilitatea de a studia într-o clasă mică de şase – opt studenţi. Acest curs este axat pe aptitudini profesionale ce stau la baza comunicării eficiente în domeniul afacerilor internaţionale. Veţi avea, de asemenea, ocazia de a întâlni şi alţi studenţi doriţi de a cunoaşte engleza de afaceri la cursul solicitat de dumneavoastră.

Aflați mai multe detalii aici

Office 1920x600

Engleza juridică

Cursurile de Engleză juridică se adresează persoanelor care lucrează în domeniul juridic şi care utilizează limba Engleză în profesia lor (avocaţi, jurişti, consultanţi, traducători, manageri implicaţi în negocierea de contracte şi tranzacţii internaţionale). Cursul constă din predarea de noţiuni de gramatică, vocabular şi compoziţie necesare pentru practica dreptului într-un context internaţional.

Aflați mai multe detalii aici

Office 1920x600

Engleza medicală

Acest curs are scopul de a oferi cursanţilor terminologia de Engleză Medicală necesară pentru dezvoltarea abilităţilor de comunicare cu medicii şi pacienţii vorbitori de engleză. Acest program special utilizează resurse medicale de specialitate, studii de caz de actualitate, rapoarte tematice şi jurnale. Aceste resurse vaste sunt disponibile gratuit pentru toţi cursanţii noştri, fără alte costuri.

Aflați mai multe detalii aici

Office 1920x600

Engleza pentru copii

Centrul de Limbi Străine “TRINITY” organizează cursuri de limbă engleză pentru copii şi tineri cu vîrste cuprinse între 5 şi 16 ani. Organizarea pe grupe se va face în funcţie de virstă şi de nivel.
Profesorii noştri ajută copilul Dvs să-și îmbunătățească cunoştinţele de limbă engleză acumulate în şcoală prin diferite activităţi interactive petrecute în sălile de lucru ale centrului nostru sau la domiciliu.

Aflați mai multe detalii aici

Office 1920x600

Engleza online

Alegînd studierea limbii engleze online, nu mai este nevoie să vă deplasaţi spre o locaţie anume pentru întîlnirile cu profesorul; acestea se pot desfăşura deja diferit şi cu mai mare uşurinţă! In acest fel, puteţi învăţa de acasă, de la birou sau chiar din altă ţară, orice limbă străină. Nu contează unde vă aflaţi! Cursurile noastre online se vor desfăşura prin Skype în fiecare zi.

Aflați mai multe detalii aici

Cursuri oferite de centrul nostru

LIMBA ENGLEZĂ

Învață limba engleză la toate nivelele, precum și pregătește-te pentru testele internaționale TOEFL și IELTS, alături de profesori înalt calificați.

Află mai multe

LIMBA ROMÂNĂ

Oferim cursuri de limba română pentru angajații diferitor companii străine, organizații non-guvernamentale și persoane fizice din afara ţării.

Află mai multe

LIMBA RUSĂ

Învață acum limba rusă alături de profesori cu experiență, și fii competitiv pe piața muncii atât la nivel local cât și la nivel internațional.

Află mai multe