Ce facem

english-centerCe facem

Echipa Centrului de Limbi Străine “Trinity” este alcătuită din profesionişti care predau limbile străine folosind metode de predare moderne, interactive si axate pe COMUNICARE. Suntem primul centru de limbi străine care oferă cursuri clasice, “in person”,completate de cursuri on-line de înalt nivel pentru diverse specializări.

Centrul de Limbi Străine “Trinity” cu profesorii şi trainerii entuziaşti şi bine pregătiţi, îndeplineşte toate condiţiile necesare pentru a putea învăţa pe oricine care solicită serviciile noastre. Oferim cursuri pentru companii, instituţii şi persoane fizice atît din ţară cît şi din afara ţării.

Unele din “specialităţile” noastre sunt: Engleza generală, Engleza pentru afaceri, Engleza juridică, Engleza medicală, Engleza tehnică, Engleza pentru copii, Limba română pentru străini, Limba rusă pentru străini, toate predate intr-un mod interactiv, completate de cursuri online.

Cursanţii centrului nostru vor beneficia de manuale de ultimă oră de la edituri de cel mai mare prestigiu internaţional, precum Oxford University Press, Express Publishing etc. Manualele sunt completate de caiete de exerciţii, casete audio şi video, CD-uri. La acestea profesorii adaugă curent texte, exerciţii lexicale şi gramaticale, înregistrări audio adaptate nevoilor specifice ale cursanţilor, oferite de “Trinity Language Center”.

Noi vom face tot posibilul să vă ajutăm să aveţi o experienţa frumoasă cu noi în Moldova cît şi peste hotarele ei. Noi vă vom pune la dispoziţie diferite excursii şi alte activităţi sociale, la fel sfaturi sincere cu privire la petrecerea timpului liber cît mai util şi de neuitat. Ofertele noastre de cazare vă vor face să vă simţiţi comfortablili şi mereu bineveniţi.

Despre noi

CINE SUNTEM

Centrul de Limbi Străine „Trinity” a fost fondat în anul 2011 în Chişinău. Centrul este specializat în predarea cursurilor de limba engleză pentru diferite niveluri.

Află mai multe

CE FACEM

Oferim cursuri de limba engleză, rusă și română pentru companii, organizații non-guvernamentale și persoane fizice atît din ţară cît şi din afara ţării.

Află mai multe

ECHIPA NOASTRĂ

Profesorii noștri sunt aleşi atât pentru abilităţile lor de predare, cât şi pentru capacitatea lor de a crea o experienţă de învăţare pozitivă şi plină de entuziasm.

Află mai multe